sâmbătă, 12 iunie 2010

Eu .


In variantele cele mai des intalnite sunt putin rezervata misteriosa timida dar iradiind in general, un farmec aparte, un anume magnetism dublat de caldura si delicatete sufleteasca. Am o personalitate interesanta, intr-o anumita masura enigmatica. Sunt de multe ori rezervata, dar capabila si de veselie si prietenie. Cu toate ca am un caracter orgolios nu sunt egoista .Pentru ca sunt o individualista, stiu cum sa atribui valoarea corecta a personalitatii mele. Imi place sa ii fac fericiti pe cei din jur, dedicand mult timp acestui scop. Sunt generosa si loiala fata de prietenii mei.Sunt genul de persoana careia i se poate incredinta un secret. Este greu sa-mi castigi increderea, dar odata ce imi vei deveni prieten te voi considera un copil in grija mea, si voi incerca sa te ajut si sa te ghidez cat mai bine posibil.

6 comentarii:

  1. Nu reusesc sa postez un comentariu. Hai sa mai fac o incercare, noroc ca l-am salvat.
    Imi place mai ales cum incepe descrierea ta: "in variantele cele mai des intalnite...". Asa e, suntem un sumum de variante a ceea ce transmitem, celorlalti si noua insine.
    Cred ca merge aici, in aceeasi nota, un comentariu despre ceea ce transmiti unui om simplu, care te vede doar pe strada. Incerc sa exprim cat mai fidel imaginea pe care mi-o transmiti si subliniez ca nu te cunosc.
    Farmecul pe care il transmiti e mai presus de orice dubiu. O frumusete aparte, dublata de un oarecare exotism, nu te lasa sa treci neobservata. O data chiar ma gandeam daca am vazut femeie mai desavarsita ca aparitie in viata mea. Sigur, exista genul acela de femeie de revista, dar acolo stii ca e vorba de tertipuri, retusuri si photoshop. Tu esti insa cat se poate de reala.

    RăspundețiȘtergere
  2. E o frumusete a genelor in cazul tau, o imbinare dintre cele mai stralucite ale adn-ului uman rezultanta in fiinta ta, independent de tot felul de excrescente, tencuieli si farduri ale modernitatii, care pot sau nu sa fie prezente, caci vei fi la fel de frumoasa in orice ipostaza. Ochii, ca o oglinda a sufletului, iti sunt dulci, aromati, clari, iar privirea ta lucreaza ca o mangaiere, nu o tintuire. Prin urmare nu emani genul acela de atractie, frumusete glaciala, ci una calda, entropica dar si extrem de strict directionata in egala masura. Trupul tau e o poezie, transmitand in egala masura ca natura are uneori pusee de maxima inspiratie, atunci cand imbina armonia cu inventivitatea, cu simplitatea si nebunia, cu candoarea, vigoarea si gingasia deopotriva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apoi, pari volubila, oarecum vesela, desi parca o oarecare doza de tristete iti transcende acest aspect. Imaginea aceea misterioasa pe care o reclami mai sus exista, dar e totusi indoioasa ca dozaj. Faptul ca apari adesea singura o sporeste, dar varsta ta (17-18 ani?) o descreste. Ce mistere, ce enigme, poate ascunde o fetita pana la urma? Si nici nu iti depasesti aceasta conditie (ceea ce e firesc pana la urma) atunci cand te lasi stransa in brate in plin bulevard, de cate un june cu aspect de manelist si care nu exprima pic de delicatete. Inclusiv faptul ca simti imboldul de a vorbi despre tine, in culorile in care o faci mai sus, arata ca inca te cauti, ceea ce trasmite ne-terminare.
    Probabil esti asa cum sustii mai sus relativ la congenerii tai, altfel mi-e greu sa cred ca ai putea fi protectiva cu un barbat... in plina barbatie, unul aflat la varsta zeilor, sa zicem. Acela va vedea in tine (exceptandu-i, fireste, pe cei care nu au niciodata nimic de vazut dincolo de reprezentari imediate), o femeie superba, dar si un copil, ceea ce pana la urma si esti, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Personal mi-as dori (sigur, e putin important ce imi doresc eu, dar spun ca idee) sa nu vad la tine elemente vulgarizante, gen episodul de pe bulevard sau sa vad comentarii ridicole ori grosolane pe pagina ta de hi5 (scrise de altii, dar ma deranjeaza ca sunt generate, gazduite). Nu vreau sa vad o frumusete altoita pe Alba Iulia in tine, o perfectiune metamorfozata de mediu. Vreau sa vad o frumusete universala, o particica a splendorii vietii si universului, ceea ce si vad cel mai adesea. Pe de alta parte, o anumita vulgaritate in jurul tau te umanizeaza, altfel mi-ai aparea ca o zana si m-as gandi ca nu esti adevarata, ci doar o proiectie a creierului meu asupra perfectiunii.
    Cam asta ar fi in linii mari imaginea pe care o am asupra ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ufff, cred ca a mers pana la urma, ca imi tot dadea erori.
    Sper ca nu te-a deranjat interventia mea. Cu drag iti spun Sarumana!

    RăspundețiȘtergere
  6. Te-am vazut in seara asta. Offf... cred ca esti mai tinerica si de cat ma gandeam initial. In baza scriiturii imi parusesi brusc mai matura. No nu stiu, probabil trebuia sa imi retin comentariile de mai sus, si imi cer scuze daca sunt deplasate.

    RăspundețiȘtergere